Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Stockholms seglare se hit. Det kommer att finnas vissa begränsningar i Skurusundet i vår till och med juli.
 

Covid-19 aktuellt

(2020-03-31 15:59)
Mitt i vårrustningen funderar många klubbar och vi själva på hur säsongen startar upp. I går genomförde Stockholms seglarförbund ett extra styrelsemöte. Aktuella ställningstaganden och rekommendationer för förbundet och klubbar finns här.
 

Nyfiken på erfarenheter

(2020-03-29 08:29)
Sen kväll med Nisse och Harding. Första tillfället får ni möjlighet att lyssna till Jesper Radich som talar om en taktikers Fortsätt följ våra populära onlinekurser. Erfarna seglare delar med sig av erfarenheter från olika kölbåtar/projekt.
 

SRS nytt

(2020-03-25 21:35)
Seglingsprogram för både Saltsjön och Mälaren finns nu att ta del av. Vi håller på att utveckla poängsystemet för Liros Stockholm SRS Cup men kommer att lägga upp det inom kort. Ett SRS-vägtillfälle är också inplanerat.
 
Som ni alla är väl medvetna om så står nu både världen och även seglingssverige inför ett stort hot och en stor utmaning i form av coronaviruset och COVID19. Vi jobbar nu stenhårt för att genomföra kursen något modifierad.
 

Inställt

(2020-03-11 20:57)
Båtmässan Allt för sjön tvingas stänga för att minska smittspridningsrisken av Convid 19. Seglarträffen och inspiratinsföreläsningar som vi planerade att arrangera är därför inställda.
 
Är du ung och vill du förverkliga dina seglingsdrömmar? Eller är du bara nyfiken på segling? Kom till Båtmässan Allt för sjön 15 mars, inspireras Sveriges bästa seglare och träffa fler som känner som du. SSF arrangerar - ta chansen
 
Anmälan senast 10 mars - Förlängd anmälningstid. Stockholms seglarförbund bjuder in till Seglarträff. Vi kommer prata vad händer inom både kölbåt- och jollesegling. Syftet är att öka dialogen och möjliggöra nätvekande mellan klubbarna i Stockholm.
 
Du som är mellan 17 och 30 år. Ni har väl inte missat att ni kan anmäla er till vår nya kurs "Kölbåtsföreläsningar".
 

Utbildningar 2020

(2020-01-18 11:01)
Stockholms Seglarförbund presenterar årets utbildningar.
 
Nu har vi lagt upp preliminära datum för SRS-cuperna som planeras 2020 i Stockholm. Som förra året genomförs Liros Stockholm SRS-cup i saltsjön och Liros Mälaren SRS-cup. Flera nyheter planeras för Liros Stockholms SRS-cup.
 

God Jul och Gott Nytt år

(2019-12-23 18:20)
önskas alla stockholmsseglare. Styrelsen och våra medarbetare tittar tillbaka på ett intensivt och lärorikt år. Vi ser också framåt. Förra veckan skickade vi ut lite information till alla klubbar. Ni hittar den via länken nedan.
 
Stockholms Seglarförbund höll i går årsmöte som planerat. I samband med årsmötet presenterades också vinnare i Stsf cuper liksom 2019 års distriktsmästare. StSF styrelse valdes förra året lades till handlingarna och kommande års plan beslutades.
 
I likhet med tidigare år arrangerar Stockholms Seglarförbund och KSSS även denna vinter regelkvällar med avancerade diskussioner för i första hand domare. Syftet är att utveckla vårt gemensamma regelkunnande genom att lyfta fram olika konkreta situat
 

Årsmöte 2019

(2019-09-10 21:43)
Stockholms seglarförbund kallar till årsmöte 2019 - handlingar publicerade
 

Testa vår egen båtförsäkring – Svenska Sjö” – Gå in på www.svenskasjo.se och räkna premie

Svenska Sjö - stolta sponsorer av DSS

 

Båt

 Vädret på Drevviken - klicka på bilden

 

Seglarskola

Vinnare

Postadress:
Drevvikens Segelsällskap - Segling
Tove Madsen, Konvaljbacken 6
14264 Trångsund

Kontakt:
Tel: +4687717033
E-post: tove.madsen@seglaut.se

Se all info